Έτοιμες για παιχνίδι!!!

 

                       

 

 

 

 

 

                      

 

 Έτοιμες για παιχνίδι!!! | TRAPPED

Παιχνίδια για “μεγάλα παιδιά”

 

BEAUTYSHOT Magazine

Η γυναίκα του 2016 είναι δημιουργική, τολμηρή, στιλιστικά άψογη (εννοείται!), φυσικά όμορφη, και φοβερά ερωτεύσιμη! Και αυτό γιατί κρύβει μέσα της ένα κορίτσι έτοιμο κάθε στιγμή για παιχνίδι! Αυτό το κορίτσι και η νεανική φλόγα του είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε δραστηριότητα, πίσω από κάθε σαγηνευτική ή σκανταλιάρικη ματιά. Ιδανικός τρόπος διασκέδασης για εκείνη είναι τα παιχνίδια για “μεγάλα παιδιά” που έγιναν γνωστά ως δωμάτια απόδρασης.


Τί ξέρουμε όμως για τα Δωμάτια Απόδρασης?

Η Αγγελίνα Βενιέρη, που όλοι γνωρίζουμε ως beauty + fashion editor, μίλησε πρόσφατα στο JoinUs για τα δημοφιλή δωμάτια απόδρασης Trapped στα οποία συμμετέχει με μεγάλο ενθουσιασμό αποδεικνύοντας πως ομορφιά, μόδα, παιχνιδιάρικη διάθεση και ευστροφία πάνε μαζί!

Τα δωμάτια απόδρασης είναι ένας σχετικά νέος τρόπος διασκέδασης στην Ελλάδα που συνεχώς κερδίζει έδαφος. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας που σου επιτρέπει για 1 ώρα να κλείσεις το κινητό σου, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να βάλεις σε λειτουργία το μυαλό σου.

Το Παιχνίδι στα δωμάτια απόδρασης αποτελεί έναν εναλλακτικό και μοναδικό τρόπο διασκέδασης, καθώς τα δωμάτια είναι γεμάτα με μία σειρά από προκλήσεις που εσύ και η παρέα σου πρέπει να λύσετε μέσα σε 60 λεπτά! Μέσα στο κάθε δωμάτιο απόδρασης Trapped, υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα σας οδηγήσουν στο να ξεκλειδώσετε τον ένα γρίφο μετά τον άλλο.

ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ! Μπορείτε να δραπετεύσετε;

Το άρωμα του μυστηρίου σας σαγηνεύει και σας οδηγεί σε ένα δωμάτιο. Σύντομα συνειδητοποιείτε ότι είστε παγιδευμένοι και ότι πρέπει να αποδράσετε.. Ο χρόνος κυλά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του παρατηρητή. Μπορείτε να λύσετε τα αινίγματα που θα οδηγήσουν στη σωτηρία σας; Θα καταφέρετε να αποδράσετε και να σώσετε τους φίλους σας πριν τελειώσουν όλα; Το τέλος πλησιάζει… βιαστείτε!

Προκαλώντας το μυαλό των παικτών, την αναλυτική τους σκέψη, την ικανότητα τους να εντοπίζουν και να συνδυάζουν στοιχεία με τελικό σκοπό την απόδραση από ένα κλειδωμένο δωμάτιο, τα παιχνίδια «escape room» αποτελούν μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας και διασκέδασης.

Δωμάτια Απόδρασης Trapped

Το Trapped αποτελεί μια κάπως διαφορετική εκδοχή του δημοφιλούς αυτού παιχνιδιού, καθώς διαθέτει πρωτότυπα δωμάτια απόδρασης σχεδιασμένα από την έμπειρη ομάδα του Trapped, γεμάτα γρίφους λογικής και πλοκή που θα σας ταξιδέψει εκτός εαυτού για μια ώρα. Σκοπός του Trapped δεν είναι μόνο η απόδραση της ομάδας από το δωμάτιο αλλά και η ένταξη των παικτών στην ιστορία του, η οποία θα τους αποκαλύπτεται σταδιακά. Οι ιστορίες των δωματίων είναι συχνά ανατριχιαστικές, αλλά η ένταση που προκαλούν είναι καθαρά ψυχολογική.

Οι βοήθειες που μπορούν να δοθούν στην ομάδα σας, εφόσον τις χρειασθεί και τις ζητήσει, δεν τηρούν τη συνηθισμένη μορφή. Διαφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, διατηρώντας έτσι τους παίκτες εντός ατμόσφαιρας και ρόλου.

Τα δωμάτια απόδρασης του Trapped αποτελούνται από ένα σύστημα βαθμολόγησης της ομάδας σύμφωνα με τη συνολική απόδοσή της ομάδας ως προς το χρόνο που χρειάστηκε, τους γρίφους και τα κομμάτια της ιστορίας που βρήκε καθώς και τις βοήθειες που χρησιμοποίησε.

Ζήστε και εσείς την εμπειρία που σας προσφέρουν τα δωμάτια απόδρασης του Trapped κάνοντας κράτηση
♥ ΕΔΩ ♥
 

 

 Δες το Video από το JoinUs ♥

 

LOVE IT? SHARE IT!